Bitarna faller på plats

Träningen har satt igång och det känns gött att vara tillbaka i hallen och träffa laget igen! För er som inte redan sett nyheterna på sollentunas hemsida lr facebooksida så kan vi nu berätta att vi fått tillskott i laget! =)
 
Första tjejen som blev klar var Madelene Green! Madde pluggade på volleybollgymnasiet i Falköping och spelade förra säsongen med Hylte/Halmstad som då tog SM-guld. Hon har även erfarenhet från både junior och seniorlandslaget. Under förra året ådrog hon sig en knäskada och kommer att opereras i Augusti men med den vinnarskalle hon hittills visat på träningarna så kommer inte knäskadan att stoppa denna bruden inte!
Välkommen till laget Maddis!
 
 
Och Idag offentliggjordes spelare nummer två! Whitney Turner, 29 år gammal från USA. Whitney kommer senast från Örebro volley där hon spelat 3 säsonger. Hon har också volleybollerfarenheter från bla Finlands liga. Whitney har under sina år i svenska elitserien placerat sig högt i poängligan. Hon är vass i anfallet men även i servemottagning och serve. Vi ser fram emot att lära känna Whitney både på och utanför planen!
Välkommen till Sollentuna =)
 

Kommentarer
Postat av: Supporter

Hyfsat anfallspar !!

Svar: Kommer bli grymt!!
Sollentuna Volleybollklubbs damlag!

2014-08-21 @ 16:43:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0