Träningsdags och matchuppladdning!

Ikväll kl 18.00 är det träning som vanligt i Satelliten. Imorgon åker vi med herrlaget till Falköping för att möta deras båda elitserielag. Det blir två sena matcher då vår match spelas kl.17.00 medans herrarnas match börjar kl 19.00. Förhoppningen är att det blir en del publik på läktaren då riksidrottsgymnasiet har föräldramötesdag i Falköping!
 
Följ matchen via livescore genom att klicka er vidare på denna länken: http://iof3.idrottonline.se/SvenskaVolleybollforbundet/Elitserien/Resultat/?selected=Elitserien+Damer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bilder från helgens match

Matchen mot Svedala slutade med 0-3 och skåningarna fick alltså med sig 3 poäng hem. Nästa helg är vi spellediga igen (!) men sedan har vi tre bortamatcher i sträck. Lördagen den 23e åker vi till Falköping för att  möta tjejerna som går på volleybollgymnasiet, det ska bli roligt! Fram tills dess kör vi på med träning i vanlig ordning.
 
Här kommer lite bilder som Anders Harlin tog på matchen i lördags.
 
 

Matchdags

 

 
Imorgon är det dags för match. Då står Svedala för motståndet! Förra helgen hade vi spelledigt men under veckan har vi tränat på som vanligt så nu är vi matchsugna igen.
 
Matchen kommer att spelas i Satelliten och den startar 14.30. Den kommer också gå att följa live via viasatsport.se på denna länken: http://www.viasatsport.se/live/10399

RSS 2.0