Kvartsfinal #4

Ikväll smäller det!! Svedala kommer återigen på besök till Sollentuna och Arena Satelliten. Nu har båda lagen en hel del matcher i ryggen och vi börjar känna av varandras spel bättre så det här kan bli en riktig kanonmatch. Så alla Sollentunabor, ta nu och pallra er ut till Satelliten ikväll kl 19.00 för då det är matchstart!
 
För er som inte har möjlighet att ta er till hallen finns livescore att följa här: http://iof3.idrottonline.se/SvenskaVolleybollforbundet/Elitserien/Resultat/?selected=Slutspel+Damer
 

Kvartsfinal #3

3:e kvartsfinalen spelades i Svedala i lördags. Även detta blev en tajt historia där setsiffrorna slutade 25-22, 22-25, 25-19, 17-25, 8-15. Här kommer några bilder från helgens match som Svedala volley tagit.
 
 
 
 
 
 

Kvartsfinal #2

Ojojoj vilken match det blev. Igår spelade vi kvartsfinal nummer två hemma i Arena Sateliten. Det kändes bra i laget från start. Vi vann första setet nätt och jämt med 25-23, andra och tredje setet förlorade vi men kunde därefter kamma hem vinsten i fjärde och femte setet.
 
Gårdagens vinst innebär att det nu står 1-1 i matcher. Nästa match spelas på lördag nere i Svedala. Svedala är starka på hemmaplan så det blir till att kämpa hårt om vi ska kunna få med oss en vinst därifrån.
 
Lite bilder från matchen. Bilderna är från Svenska volleybollförbundet.
 
 
 

Kvartsfinal #1

Nu sitter vi i bussen påväg till Svedala, taggade för den första kvartsfinalen! Kl 5 imorse gick bussen och det har sovits nästintill hela vägen innan lunchstoppet! Nu har vi en timme kvar ca innan vi anländer till Svedala sporthall och vi är taggade till tusen! 

Anna är taggad

Heeeejheeeej


Ieva!!


Följ matchen via livescore kl 15 och glöm inte att heja! 

http://iof3.idrottonline.se/SvenskaVolleybollforbundet/Elitserien/Resultat/?selected=Elitserien+DamerAnna spelar EM-kval i maj!

Våran passare Anna Harlin är återigen uttagen att spela i landslaget, vilket vi såklart är sjukt stolta över!! Kvalet kommer att spelas den 9-11 Maj i Halmstad Arena och Sverige kommer att möta Georgien, Lettland och Norge.
 

- Det är så klart en dröm att få spela i landslagsdräkten på hemmaplan och vara med i ett mästerskapskval. Mitt råd till unga spelare är att ha kul och du kan gå hur långt du vill i volleyboll. Nu ser vi verkligen fram emot EM-kvalet, det kommer att bli en häftig känsla att få kliva in i Halmstad Arena i de blå-gula dräkterna. Säger Anna Harlin.

Nedan kan ni kika på en film där tre tjejer från landslaget är med: Anna Harlin, Freja Morén och Madelene Green. 

 
)
 
 
 

Grattis Werner!!

Idag är ingen vanlig dag för idag är Caroline Werners födelsedag hurra hurra hurra!!
Ingen ide att fokusera på dagen förlustmatch istället gläds vi åt internationella kvinnodagen och vår alldeles egna Caroline Werner som fyller 22 år idag!!! Grattis!!!!
 
 
 

Grattis Carro!!!

Igår på träningen fyllde Carro Ljung 19 år!!! Såklart hade hon en partyhatt på sig, både i gymmet och på uppvärmningen. Vi hade även signerat en banan åt födelsedagsbarnet, (bra initiativ Elias!) som hon fick njuta av efter träningen ;)
 
 
 
På lördag är det match och även då har vi ett födelsedagsbarn, och även det en Carro. Men denna gång är det Carro W som får ta på sig partyhatten i Arena Satelliten när vi tar emot gästande Gislaved kl 17. Vi ses där!!!
 
 

Hemmamatch mot Göteborg!

 
Matchförberedelser i klubbrummet inför dagens batalj mot Göteborg. Kom och titta när vi spelar kl 17.00 i sateliten.

RSS 2.0