Klubbrekord frågetecken


Idag på träningen samlades vi en kvart tidigare (18.45) för att få lite extra tid att hinna med David Ottossons tester. Vi körde: 
 - inkast med medicinboll
 - räckhöjd
 - 10 m

Sara Mild var het på medicinbollen och Sofia Harlin slog troligtvis klubbrekord på 10 meter med 1.74! Hon kanske bör kallas Sofia Vesslan Harlin?


Sofia Vesslan HarlinSara Stark MildCoolaste kidsen i Sollentuna..

..spelar såklart volleyboll!
Och i helgen så var det dags för den årliga In spike-helgen som för våra ungdomslag fungerar som en kick off för säsongen.
Vi i elitlagen, både dam och herr, var där och hjälpte till bäst vi kunde på olika träningspass. Det som det tränades på var mest grundslag, så vi har nött bagger, fingerslag och smash. Och jag måste säga att det ser lovande ut inför framtiden!
Damlaget önskar alla ungdomar och ledare LYCKA TILL med säsongen!


det som försvinner i snö...

En väldigt gammal video, av ett väldigt gammalt sollentuna. kanske mer sånt här i år?


SVK for life

Hej hopp. tidig fredagsträning 16-18 kan inte bli annat än toppen. det betyder ju att man kan fixa en lite provisorisk header till vår underbara blogg! vi hoppas kunna bjuda på många roligheter här och en chans att hänga med lite närmre sollentunas damlag än tidigare. PÅ lördag o söndag är det InSpike för sollentunas alla ungdomslag, det innebär alltså att man kickar igång säsongen med ett härligt träningsläger! vi damer ska vara med på lite olika pass och peppa och ser givetvis fram emot detta! KÖR HÅRT.

och nästa vecka blir vi äntligen fulltaliga, hallelulja!

BIP testerna gick larvigt lätt!Efter lite frågetecken till hur testet egentligen går till stod vi tillslut redo på den bruna linjen i SollentunaSporthall för start. Allt var på sin plats. Vi hade tränat boll i 2h innan, och tur är väl att man kör ett BIP test efter träning istället för före!

Hur som är vi väldigt jämna i vårt lag då alla kom till level 3. Därefter hakade cd:n och det var något irriterande.. Det pip vi alla väntade på kom lixom aldrig. Men eftersom vi har så bra humör i sollentuna så tar vi BIP testerna en annan dag och skrattar åt cd krånglet!

Det är många tester på gång nu för sollentuna. På måndag är det brutalbänk, 3-6-9 och kanske nått mer smått och gott David Ottosson (fystränaren) hittar på!  


Presentation av två nya i lagetSofia Harlin och Anna Westerlund är två nykomlingar som kommer att ge krydda åt laget.

- Vi är två tjejer som precis gått ut gymnasiet på RIG. Anna är från Hässleholm och bryter på skånska, medans Sofia är från Vallentuna och smälter lättare in med sin dialekt i det nya laget. 

De båda tjejerna kommer att satsa stenhårt på volleybollen i kombination med tidiga arbetsdagar på Ica MAXI Sollentuna. 

Sollentunavolley hälsar Sofia och Anna hjärtligt välkomna!

 

BIP tester


Imorgon är det BIP tester som gäller för hela laget. Anna Harlin och Johanna Falk är taggade till tusen!

Akrobatik på hög nivå?Cissi Skoog in action. Hon har redan visat upp hög akrobatisk nivå på träningarna!

Bollträningen är igång

Nu har träningen dragit igång inomhus för SolletDamer. En som är spelsugen är Johanna Falk!

SollentunasDamer har nu börjat bollträning igen och lite ringrostiga var vi allt de första gångerna. Nu börjar saker och ting kommer till sin ordning... Idag är det dock vila efter två dagars bollpass. Johanna Falk är het på nätet och spelsugen!


Ny säsong, Nya möjligheter

förra säsongen

(Detta är en bild på förra årets SollentunaDamlag)
Denna säsong kommer flera nya ansikten att dyka upp i SollentunasDamla och vi har bestämt oss för att skapa en blogg! Välkomna att följa oss online.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0