Nära skjuter ingen hare..

Matchen mot Linde blev jämn. I fjärde set vid ställning 20-19, hade vi goda chanser att driva matchen till ett femte set men tyvärr avslutades matchen där med 25-22..  

Något positivt att ta med från matchen är att vi lyckas spela så pass jämnt mot ett av de lag i serien som är tippade att ta guld.
Det som saknades för att vi skulle vara helt nöjda med matchen är det femte setet..

Mot lindesberg i helgen

På lördag förmiddag startar bussen från Sollentuna centrum som ska ta oss till Lindesberg arena.
Där ska vår andra match i serien äga rum, klockan 14:00 är det matchstart!

Om ni inte har möjlighet att se oss live så följ oss gärna via datorn: http://www.cupassist.com/pa/livescore/?nr=14629627


Så här kommenterar en av våra tränare, David mötet:
- Vi kommer stärkta av premiärvinsten som gav tre sköna poäng och lite självförtroende inför fortsättningen. Samtliga i truppen har tränat i veckan och vi kommer med full trupp sånär som på Abbey Greenwood som tyvärr är bortrest med jobbet över helgen. Målet med matchen blir att fortsätta fokusera på vårt eget spel och slipa på grunderna. Laget kommer att försöka skapa så mycket egen kvalitet som möjligt och därmed sätta press på hemmalaget.

- Under försäsongen mötte vi Lindesberg och förlorade med 1-2 i en ganska bra match där vi visade att vi kan prestera ett bra block- och försvarsspel. Jag hoppas vi kan visa att vi tagit ytterligare ett steg framåt och då kan det räcka till en eller flera poäng att ta med sig hem, avslutar David


Bild från förra säsongen:

Sånt här vill vi se mer av på lördag!

En härlig start på säsongen!

Det är alltid lika spännande med seriepremiär. Vi visste inte riktigt vad vi hade att vänta oss på andra sidan av nätet men inställningen på vår egen sida var att göra en riktigt bra match med gott lagarbete, hårt slit i försvarsspelet och utmana dem i anfallet!  
Detta resulterade i en 3-0 seger och vi inleder därmed säsongen på bästa tänkbara sätt!

Caroline Werner utsågs till matchens lirare! :)
Första poängen i matchen till Sollentuna!


Abbey och Anna. A i block!


Stabil servemottagning


Anna. H räddar boll!


Elin i anfall


Sofia. H servemottagning


Anna passar till Carro som resulterade i...


...POÄNG! och jubel!


Elin och våran center Anna. A i block


Sofia "Lundis" i servemottagning


Lundis spelar fram, Sofia. H redo för anfall


Anna. H och Maggie i block


Carolin dunkar inte bara boll, hon spelar fram dem också.


Hur var det där med minst en fot i golvet vid servemottagning..?


Carro vald till matchens bästa spelare! :)

lagfoto

Japp, i fredags var det fotografering med käre Tage Olsin som kom med hela utrustningen och tog härliga bilder på oss.

Anders H fick också lära sig av Tage och tog några bilder :)


Damlaget!Herrarna gör sig redo för foto och Tage dirigerar. Så här kul kan man ha efter ett lagfoto i väntan på en-foto, då ljuset ska ställas in!
Abby är ganska stark ska tilläggas som orkar bära hela laget ;)

Välkommen Daniel!

Sollentunas elitdamer har gjort ett tränarbyte under försäsongen. Abbas Rahimi har tyvärr valt att lämna sin tränarpost av personliga skäl och ersätts med ett bekant namn för Sollentunapubliken, Daniel Glimvert.

 

 

När det stod klart att Abbas valde att lämna tränarposten så gick frågan snabbt till Daniel Glimvert som tackat ja till att ta sig an utmaningen. Daniel har tidigare varit assisterande tränare till Johan Isacsson under fyra år och har även tränat vårt B-lag för damer. Han har en gedigen volleybollbakgrund genom att ha varit tränare på alla nivåer samt att han även har genomgått GIH:s utbildning. Daniel kommer att tillsammans med David Ottosson leda träningen för laget och kommer att ha ansvaret för att coacha laget under match.Vi vill hälsa Daniel VÄLKOMMEN! :)


fest i vallentuna

japp, i helgen var det kalas för sollentuna volley. Sofia fyller snart 20 år (en månad kvar) men ville fira det genom att bjuda alla från dam- resp. herrlaget för att hitta på något roligt tillsammans på en ledig helg.
.
Såå.. det fina inbjudningskorten gjordes flitigt och gavs ut som inbjudan och kalas blev det!
.
Alla droppade in lite olika tider och bjöds på bål (med siblock formade som en hand med röd färg, skit äckligt!!) med tillhörande tipsprommenad som handlade om Sofia. Det var inte lätta frågor!
.
Vi satt ute i ett stort party tält och prickade in en bra väderdag med rimliga temperaturer, oif med hjälp av en värmefläkt, men endå :)
.
Väl inne i tältet bjöds det på paj med sallad, kladdkaka och bullar med kaffe och en härlig atmosfär. Alla var utklädda.. förutom diego, som klädde ut sig till sig själv :)
.
Nunnor, sjökapten, gangster m. matchande brud, indian, flera svarta mask/hatt bärande människor, ap-skötare, sexig djävul, slampa m. tillhörande boss-woman, diego, mimmi mus, häxa, bat-woman, mm.
.
Vi hade omröstning om "bästa utklädnad". Priset gick till Jonsson som gick all in och bjöd på sig! GRATTIS!!
.
Maggie vann tips promenaden och firade med ett skutt!! GRATTIS!!
.
Här förljer lite bilder från kvällen

RSS 2.0