träning ikväll

I kväll kör vi träning igen, 20-22... Senaste träningen var vi hela 14 personer om jag inte minns fel vilket inte är fy skam så här efter säsongen. Nu efter säsongen kör vi boll 2-3ggr i veckan + egen fys. Senare under sommaren är det egen fys som gäller eller för den som vill och är kvar hemma blir det samlingar i Edsberg med gemensam fys för dam- och herrlaget. :)

Heja Heja U-17!

Till helgen är det dags för U-17 SM i Göteborg och Sollentuna har två lag representerade, ett på tjejsidan och ett på killsidan. Vi i damlaget håller givetvis både tummar och tår för er!
 
När det känns tungt, för det gör det ibland, då är det bara att börja om från början, stötta varandra och vända för att gå mot vinst! Gör som Carro och Camilla, spela som ett riktigt lag =) 
 
 
 

TACK!

För er som inte hängt med i volleybollen kan vi berätta att sista kvartsfinalen inte gick vår väg utan slutade med 3-0 till Svedala. Detta betyder att laget nu spelat klart för säsongen och att försäsongsträningen sätter igång. 
 
Flera av tjejerna i laget har dock mycket roliga volleybollmål framför sig. Anna Harlin ska tex spela med landslaget i vår/sommar, och flera av våra yngre tjejer spelar U19-SM och JSM i vår så än finns det mycket kvar att träna inför.
 
Tack för allt stöd vi fått under säsongen från er som kommit och hejjat på oss på matcherna, ni betyder jättemycket! Tack också till Sollentuna VK och allt folk kring laget som hjälpt till och fixar och donat både inför matcherna men även runt träningar och andra bitar. Alla tjejer och killar på ungdomssidan som ställer upp som bollrullare och sitter i sekretariatet, utan er skulle det inte funka alls lika bra, ni är grymma =)
 
Håll utkik på bloggen framöver, blir ett och annat blogginlägg till innan vi tar sommarlov!
 
Tjiss Fiss ;)
 
                                     
 
 

RSS 2.0