Julvolley

Igår var det julavslutning i sollentuna volleybollklubb vilket innebär den traditionsenliga julvolleyn då alla klubbens lag samlas för att spela i mixade lag mot varandra och äta pepparkakor och dricka julmust!
 
Till julvolleyn hör också till att man klär ut sig och det fanns flera kreativa utstyrslar på plats i sporthallen, allt från jultomtar till smällkarameller och medlemmar ur julkalenderns familjen Hedenhös. 
 
Här kommer lite bilder från kvällen:
 
 

träning idag 14:00

Eftersom vi spelade match igår mot engelholm och på måndag är det match mot HH körde vi ett bollpass idag. Det blev mycket slit och släng på golvet med 10-touch som byggdes på osv. :)
 
Sånt vi gillar allra mest =)
 
Nu är vi laddade till 1000 och vill visa vad vi går för!!!

senaste matchen

 
 

Bra match trots förlust!

07.00 avgick bussen från Sollentuna i lördags morse. Vi hann med ett stopp på Dinners i Ödeshög innan vi var framme i Gislaved runt 13.00.
 
Trots bra uppladdning med god mat, promenad och en ordentlig uppvärmning lyckades vi inte ta oss hela vägen till vinst i lördags. Först set vann GVK med 25-20 därefter kunde vi kontra med att vinna andra set med 25-20 och så plötsligt hade vi 1-1 i set. I tredje och fjärde set gjorde vi bland annat lite för många egna misstag och lyckas därför inte gå om och vända matchen. 
Nästa vecka står Göteborg för motståndet och nu är vi revanchsugna!   
 
Efter matchen bjöd Ninas pappa Ulf hela laget på tacos.
 
 

RSS 2.0