Fystester

Nu drar det ihop sig till start för sommarfysen! Inför detta har vi fått göra lite olika fystester för att se vart vi ligger och därmed få en liten sporre till att träna och bli bättre under sommaren. Här kommer bilder från två av testerna.
 
 
Förbredelser inför sprinttestet.
 
 
 
 
 
 
 
Anita når högt!
 
 
 
 
 
 
 

Sommaravslutning

 
Lördagen som var gick verkligen i sollentuna Vk´s tecken. Under dagen samlades barn, ungdomar, föräldrar och personer ur styrelsen för att prata om klubbens utveckling. Många bra och intressanta ideer och tankar kom på upp som vi hoppas kommer spinnas viidare på!
 
Framåt kvällen var det dags för klubbens sommaravslutning med mat och trevligheter. Bland annat höll Sophie ett väldans påhittigt tal som ni kan läsa här nedan =)
 
 

JSM

Nu är JSM-helgen över och det slutade på en andra plats för vår del. Efter bra spel med härlig känsla i laget genom hela turneringen så tog nerverna övertaget i finalen, samtidigt som Vallentuna bjöd upp till spel.

Just nu känns det ganska surt men om några dagar får vi hoppas att vi kan ta med oss de bra bitarna från helgen. :) Imorgon blir det träningsledigt efter allt spel men sen kör vi igen resten av veckan som vanligt.
 

Mustascherna var såklart med även denna gång ;)

Fullt ös!

Nu är det full aktivitet bland oss i laget och för ungdomarna i klubben. I helgen spelade flera sollantunaspelare Mikasa Challenge i Örebro och vi säger grattis till laget Tellus som tog hem andra platsen i F15 men även bra kämpat till alla lagen!

Istället för träning ikväll åker vi till Vallentuna för att spela en träningsmatch inför U-19 SM och JSM, det är mest de yngre spelarna i laget som åker men till vår hjälp har vi även Täcktor! :)
Sen i helgen som kommer är det dags för EM-kvalet i Halmstad där Anna och Diana är de uttagna Sollentunaspelarna i truppen. Camilla och massa andra härliga tjejer spelar samtidigt U-19 SM i Gislaved och vi håller alla tummar vi har för er!
 

Anna och Diana på lineup i träningsmatchen mot Estland                               (foto: Anders Harlin) 

RSS 2.0