Hurra hurra för Anna!

Idag var det Annas tur att ta på sig födelsedagshatten! Grattis på födelsedagen Anna!!
 
 

På hemväg!

Trist med förlust då det var vi som plockade poängen åt båda laget. Att vi bara i två set lyckas ge Engelholm en ordentlig kamp om vinsten. De hade sina omgångar av bra servar som tryckte oss långt ifrån nätet och fick svårt att komma till anfall. Till nästa match ska det fokuseras stenhårt på stabilitet i servmottagningen och att minimera våra svackor. Nästa helg ska vi ta revansch, då möter vi Göteborg på hemmaplan! 

Helt deppade trycker jag ändå inte att vi har förtjänat att vara. Gör om gör rätt, än har inte slutspelet börjat. För visst är det då man ska toppa?! 
Snart blir det ett busstop för att fylla på energidepåerna. Viktig återhämtning för att orka ta nya tag redan på träningen imorgon!

Stor fot 44- liten fot 35Uppe med Tuppen!

God morgon alla morgonmänniskor! Det finns inget skönare än att sitta i en buss och njuta av att få känna solens värme i ansiktet. Då var vi än en gång på väg ner mot Skåne för att spela match. Kl16 tar vi oss ann Engelholm på bortaplan.
De flesta ligger fortfarande och sover, på golvet brukar det ligga volleybollspelare lite huller om buller bland kuddar och täcken. Vet inte hur vi skulle klara oss utan lyxen att åka storbuss.
Vid lunchtid stannar vi till vid vårat favvoställe Dinners för att käka den rutinmässiga portionen spaghetti-köttfärssås. Och för att plocka upp våra mackor och hallonsmuttisar (smoothies).

Igår vann för övrigt killarna sin match mot de unga talangerna i Falköping, en extremt viktig match för dem i kampen om de sista slutspelsplatserna. Axel Hermansson utsågs till matchens lirare efter hårt slit i bakplanen. Centerspelet dominerade på båda sidorna av nätet och var det som verkligen stack ut sett från läktaren. Andreas Grundstedt gjorde en riktigt bra anfallsmatch!

Dagens program för er: Ishockey OS-final kl13
                                      Livescore SVK-EVS kl 16
Håll tummarna för oss!
 
 
Bild: Johan Lindström

Vinst tillslut!

Lördagens match började inte speciellt bra från vår sida. RIG Falköpings tjejer servade bra och vi svajjade i servmottagning vilket snabbt märktes på siffrorna. Första set slutade 9-25 och vi var tvungna att ta oss i kragen och göra bättre ifrån oss om vi ville vinna matchen.
Som tur var spelade vi bättre i andra set och vann det. Därefter vann Falköping tredje set och hade två matchbollar i fjärde. Som tur var lyckades vi iaf vinna fjärde set och det var klart för ett femte skiljeset. 
Det femte setet vann vi med 15-4 och därmed vann vi också matchen. Vi fick alltså med oss 2 poäng från helgens match och Falköping tog med sig 1 poäng hem.
 
Nu är det träning träning träning som gäller i veckan för att på söndag åka ner mot Engelholm och match igen!
 
 

Välkommen Falköping!!

Kl 17.00 blåser domaren i pipan för matchstart i Sateliten. Idag kommer RIG från Falköping på besök. RIG har ett ungt hungrigt lag och förra matchen vi spelade mot dem var en mycket jämn match där siffrorna slutade 3-2 i set i Falköpings favör. Till dagens match har vi laddat med kärlek efter gårdagens träning med massa kärleksmusik på låtlistan samt energikickar efter att ha sett damernas stafettlag ta guld.
 
Lagsport är ju bara så sjukt kul!!
Nu kör vi =)
 

Tuff match mot Svedala

Svedala blev ett för tufft motstånd idag. De tryckte på bra i servern och vi lyckades inte stå emot fullt ut. Matchen tog strax över en timme att spela och Svedala fick med sig 3 poäng. 
 
En sak som var positiv med att komma till Svedala och spela match var iaf att vi fick en fruktkorg att ha på bänken. Sånt gillar vi!
 
 
 

Påväg!

Nu har vi käkat på Rasta utanför Örkeljunga och har ca 1 tim kvar tilll Svedala. Förutom uppladdning med mat har vi lyssnat och kollat på OS =)
 
Christer och Snillet agerade sportkommentatorer efter Kallas OS-silver.
 
Kramkalas med Carro, Camilla och Bella från gårdagens träning.
 
 
 
 

Knock-knock.... Who's there?


Imorgon kl15 möter vi serietvåan och GP-vinnarna Svedala på bortaplan. Kl05 beger vi oss av med bussen på vår längsta bortamatch för säsongen. Vi har startat 2014 starkt och går in med 3/4 vunna matcher.  
Nu ska det produceras matlådor och sen Direkt i säng (jajjemen Snillet), håll tummarna för oss imorgon!

Förberedelser

Imorgon är det gameday! Vi spelar mot Katrineholm kl 19.00 i Sateliten. För att förbereda oss inför matchen kollade vi därför på en film där Katrineholm spelar mot ett annat lag. Och nu är det dags att kila in i hallen för ett tvåtimmars bollpass 😀  
 

RSS 2.0