Sista matchen 2014!

Nu är sista matchen för 2014 spelad och det blev vinst med 3-2 mot GVK. Trots att det var en av våra sämre lagprestationer under hösten så var det skönt att kunna avsluta matchen och året med vinst.
 
Killarna var samtidigt och spelade i Falkenberg så vi hade lite tid över innan det bar av hemåt igen. Efter matchen passade vi på att besöka an av lagets största supportrar - Ninas pappa Ulf! Det blev en mysig lagmiddag och julfika hemma hos familjen Enocsson. Vi hade även vår traditionsenliga "Secret Santa"-julklappsutdelning. I början av december blev alla tilldelade en person i laget som man skulle köpa julklapp till och skriva ett rim så att alla kunde gissa vem paketet var till.
 
Efter träningen imorgon blir det julledigt några dagar innan vi börjar ladda upp inför andra halvan av säsongen. Nästa match blir den tionde december då vi möter RIG hemma i Satelliten.
 
Hemma med Ninas pappa Ulf
Sophie fick agera årets jultomte :)
Ulf bjöd på smarrigt julfika

Här är ett av julrimmen, kan ni gissa vem det är till? ;)
 

Julvolley

Igår genomfördes den årliga julvolleyn, det innebar som vanligt att alla i klubben samlades i Sporthallen för juliga utmaningar, volleyboll och mingel med stora som små från hela klubben. Vi i damlaget var självklart där och deltog i roligheterna :)
 
 

Fullspäckad vecka

Med en skön 3-1 vinst mot Örebro känns det som vi är på väg tillbaka. Den senaste tiden har vi fått spela mot flera lag i den övre halvan av tabellen och vi har haft svårt att få till spelet på vår sida nätet. Men igår lossnade flera moment för oss.
 
Nu väntar en vecka med två hemmamatcher, först mot Katrineholm på torsdag och sen gästar Engelholm oss på lördag. Även killarna har fullt upp, för dem gäller det Vingåker på onsdag och Örkelljunga på lördag. Alla matcher spelas i Arena Satelliten, så vi ses där!
 
 
 
 

RSS 2.0