träningsdag

I lördags hade vi träningsdag med ett pass på förmiddagen och ett pass på eftermiddagen. Under förmiddagen fick vi sparring av förra årets lagkapten: Magdalena Persson Kessel! Maggie bidrog med extra energi och visade att volleybollkunskaperna fortfarande sitter i! :)

Lunchen spenderades gemensamt hemma hos lagets passare Anna Harlin som bjöd på kaffe efter maten. :)

 På bild: Sofia, Nina, Leia, Anna, Anita, Carro, Sophie och Hanna

Anna fyllde i Fredags 25 år! STORT GRATTIS!!!!!!!!!!!!! :D

Bilder från helgen


Anna Harlin och Anna Andersen utanför stugan
 

Hanna stylar håret


Carro paxar skinnfotöljen! 
 

..och är mycket nöjd över det :)


Anita gör det hemtrevligt i ett av sovrummen

Frukost-fixarna i full fart! Tränare Peter väntar på att bli serverad.


Nina hälsar på en av alla fina hundar på hundutställningen!
 

Vi är pågång! Vi är laddade vi är tända!

Hej hopp!

Sollentunas damer laddar nu upp inför säsongen 12/13.

 

I helgen var vi iväg på turnering i Lindesberg. Där spelade vi mot lagen Lindesberg, Örebro och RIG Falköping. Totalt spelade vi 11 set och sammanfattningsvis sett så är vi relativt nöjda över vad vi presterade under helgen.

- Men helt nöjda är vi såklart inte, nu kommer vi träna på minst lika hårt och då kunna lägga i ytterligare ett par växlar inför seriepremiären i Oktober!

I övrigt var detta en väldigt kul helg ihop med laget. Många nya spelare har tillkommit till truppen och vi fick chansen till att lära känna varandra ännu bättre. Vi hade hyrt en stuga där vi på lördagskvällen där vi såg på TV, drack te och myste. På morgonen var det uppdukat med frukost och sedan begav vi oss ut på en morgonprommis. Till vår förtjusning var det hundutställning alldeles intill vår stuga, där såg vi alla möjliga sorters hundraser!

RSS 2.0