Semifinal

Söndagen spenderades i Örebro då andra omgången av ligacupen drog igång. Carro Werner och Sofia Täcktor vilade i söndags och istället fick Sophie Ågren spela vänsterkant och Hanna Lönnqvist gick in som höger. Dessutom var Camilla Hörnqvist med och debuterade i elitseriesammanhang som vänsterspiker!
 
I första matchen mötte vi Katrineholm som nu fått tillskott av två kanadensiskor. Deras anfall var betydligt tyngre denna gång samtidigt som vi inledde med svajjig servmottagning och försvarsspel. Vi förlorar första set med 14-25, andra och tredje set spelar vi bättre men de slutar ändå med vinst för Katrineholm med siffrorna 21-25 och 21-25.
 
Andra matchen mot Örebro spelar vi betydligt bättre. Denna matchen var viktig eftersom vinst skulle innebära en gruppseger och semifinal hemma istället för kvartsfinal på bortaplan.
Det börjar bra och vi vinner första set med 25-20. I andra set funkar blocktaktiken bra och vi lyckas dra ifrån ordentligt och tar en ledning med 16-6 som blir till en vinst på 25-16. Tredje set slutar också med vinst och det med setsiffrorna 25-19.
 
Uppladdning a la Ljung och Lönnqvist
 
Time out
 
Tack för matchen!
 
Dags för lite luftande mellan matcherna
 
 
 
 
 
                                                                                                                                            

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0