SVK bjuder på rysare

Ja jösses amalia!
Vilken otroligt lång dag det blev igår! åkte som sagt var 9 på morgonen från Satelliten och var hemma igen vid kvart över 6 snåret, låter det inte bra så säg? I vilket fall som helst, så blev hemresan betydligt "roligare" (mindre smärtsam) när man har en vinst med hem i bagaget! Man skulle kunna säga att det var två matchen i en igår, och vi fick verkligen en andra chans att vinna matchen, och vi tog den!



Cissi Skoog, suuperglad efter vinst, håller i slutbeviset med sekretariatets anteckningar!

Första och andra set så dundrar Svedala på, har många bra räddningar och många skitbollar i golvet på våran sida. men man kan också säga att alla våra misstag, blev vinsten för dem. Svedala behövde inte göra många egna poäng för att vinna mot oss. vi får aldrig något riktigt flyt och frustration genomsyrar spelet lite. när det sedan står 24-20 till svedala i tredje set och speakern säger "Matchboll svedala", ja då händer något i sollentuna, vi inser att det är now or never, med en domare som väljer att döma till vår fördel, med skärpa, bra servande och inga fler misstag från vårat håll, lyckas vi kvittera och sedan vinna 3e set. lyckan är total.Nu har Svedala förlorat det mentala när de för 5 minuter sedan trodde att de hade vunnit mot SVK med 3-0. nu kör vi gasen i botten, tar bort våra egna misstag, spelar VÅRAT spel och låter svedala stå för misstagen. med en hel del galenskap i mittet av setet när domaren bara är helt från vettet gång på gång på gång, så åker faktiskt båda tränarna på gult kort efter mycket gormande. Men vi på banan talar bara om att "stay focused" och inte låta alla dåiga domarbeslut påverk oss, vi ska vinna. och 4e set känns väldigt tryggt, 5set lika så då vi har en ledning med 8-2 vid sidbytet. sedan får svedala in några bra servar men vi lugnar hela tiden ned oss och känner att det är vi som har koll på läget och skall avsluta detta. Sagt och gjort.

2-0 i kvartsfinaler till sollentuna.


Bild precis efter matchen.

Svedala sporthall börjar tömmas efter matchen. Under match var dock stort publik tryck. De hade gratis inträde med hjälp av sponsorer och det var ca 250 personer som gjorde sig högljudda på läktaren!
Vi blev helt tagna efter matchen, kanske att vi förstod att vi vunnit först när vi satt oss i bussen och STOR NJÖT!


Japp, här ligger vi och njuter till vinsten! Det blev en film på hem vägen.. om hur facebook startades... (nått?..) det var väl inte alla i laget som såg då många jobbar dagen efter och skulle direkt till jobbet när vi anlände hem vid 6 snåret i Sollentuna Satelliten. 

Ikväll har vi träning 18-19 för de som vill och känner för det. Många har ju som sagt jobbat idag och känner sig rätt omtumlade efter nattens bussresa. Men minst en haltimmes hurtig promenad förväntas iaf om inte mer!


Arlanda flygplats

Vi vill också tacka Anders Hansson som kom och hämtade Anna H från flygplatsen i malmö (förhinder med en tenta) och skjutsede till svedalas hall. STORT TACK!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0