Första semin spelad

Vi förlorade den första semimatchen mot Engelholm med 3-1 i set.

Resan började 8 på morgonen med storbussen som tog oss ända ner till Engelholm. De har en ny hall nu, sen efter jul, och den är betydligt bättre än den förra. Mycket roligt när fler och fler lag får helt nya hallar att spela i, så som Sollentuna, Lindesberg och Engelholm.  

Hur som gick resan mycket bra och vi körde vår traditionella joggning/väcka kropparna rörelse i Ödeshög vid Dinners. Tog med maten med köttfärssås och pasta, ost, skink sallad tomatmacka och en varsin smoothie.


Vi och våra praktiska jackor

Första set var vi med ända upp till andra tekniska time out där vi slutar ta upp de bollar vi behöver gräva upp i defense, gör egna misstag och låter motståndarna ta över settet. 

Andra set var vi inte alls i balans och inget tycktes stämma. Efter den 10 min långa pausen i omklädningsrummet kom vi ut med nya tag och spelade bra igen. Vi vann settet och det blev ett spel om fjärde set. I fjärde fick vi dessvärre problem och lyckades inte stoppa motståndarna den här matchen.

Hemresan gick bra och vi var hemma runt 3 på morgonen. Ett litet stopp vid ett mackområde gjordes för att gå på toa och sträcka på benen. Vi var inte allt för pigga efter matchen och någon film spelades men många läste böcker eller vilade. Vi tycker det går väldigt smidigt att åka storbuss i alla fall och det betyder en hel del för kroppen att kunna sträcka på sig och röra på sig lite under resan. En underhållande film är ju inte heller så dåligt alternativ när man åker så pass långt. Det blev några avsnitt av Vänner på ditresan.


Nattstopp


Sassa klurar i Vetenskapens Värld 


  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0