Då är vi igång

Äntligen har säsongen 14/15 satt igång! Premiären mot Linde i torsdags gav förlust med 3-0 för vår del. I början av första set samt slutet av tredje lyckades vi hitta vårt egna spel men däremellan så trilskades det mesta.
 
Under fredagen laddade vi om med ett tvåtimmars bollpass för att i söndags åka ner till Falköping tillsammans med herrlaget. Där spelade vi grundseriens omgång nummer 2. Herrlaget inledde med en härlig 3-0 vinst och vi ville såklart inte vara sämre. :) Just nu är vi mitt uppe i ännu en träningsvecka, säsongens hemmapremiär sker på lördag då vi tar emot Svedala i Arena Satelliten - missa inte det!
 
Lite annat smått och gott som hänt den senaste veckan är att vi har letat fram två filmklipp på coach Snillet, bland annat när han var med i Bolibompa. Dessa kan ni se här: http://www.svt.se/barnkanalen/bolibompa/programledarhuset/isabel/article1384696.svt
http://www.youtube.com/watch?v=bSRivsl9eiA#t=2129 (från 35:22)
 
Dessutom har vi nu i laget skaffat ett instagramkonto. Så om du inte får nog av att läsa om oss här, följ @svkelit på Instagram!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0