Julvolley

Ikväll var det dags för den årliga julvolleyn. Alla klubbens lag blandades och delades upp i flera nya lag och sedan var det lek och tävling som stod på schemat. Här kommer lite bilder =)
 
Tävling i full gång!
Carro och Nina
Sammarbete på hög nivå!

Julmys

Matchen mot Gilaved blev mycket jämn och slutade tillslut med setsiffrorna 3-2 till hemmalaget, tyvärr..

Men på hemresan hade vi slutat att deppa, då vår tränare Daniel hade med sig jul-fika åt hela laget! Lussekatter, pepparkakor och glögg! En riktig succe och laget hamnade snabbt i julstämning och stärkte stämmorna ihop och började sjunga jul-sånger. 


Coach Daniel med godsakerna!

 
Anna provar allt på samma gång!


Carro var ansvarig för utdelning av lussebullarna!Anna Andersen och Sofia Täcktor med glögg och hjärt-pepparkaka

 

Laura smakar på de svenska traditionerna
 

Sista matchen 2012

Imorgon spelar vi vår sista match för detta år! I och med bortamötet mot Gislaved så har vi mött alla lag i serien en gång. Vi är alla såklart tok-laddade inför matchen.Såhär skriver Gilaved på sin hemsida inför mötet:

Sollentuna har ett bra grundspel och försvarsspelet är av god klass. Laget styrs av landslagspassaren Anna Harlin. GVK måste hålla uppe sin energi och sin kämparglöd för att kunna rubba Sollentuna. Sollentuna kommer att vara sugna på revansch då de förlorade sist mot Ljungby Volley.
Vår passare Anna Harlin blockerar Gislaveds anfall! 

Bortamatch

Imorgon startar bussen tidigt från Sollentuna mot södra Sverige! Vi spelar match mot Ljungby med matchstart 15:00. Ljungby ligger snäppet efter oss i tabellen men har på pappret ett gäng riktigt duktiga spelare, både utländska och svenska. Vi kan räkna med en jämn och tuff math med förhoppningsvis endel publik! :) 

Det är alltid trevligt med dessa långresor, trevlig busschafför, roliga filmer, god mat och ett härligt gäng med spelare! Dessutom samåker vi med herrlaget vilket uppskattas (särskilt av de som är ett par;), de spelar nämnligen emot närliggande laget Örkelljunga. 


Herrarna gjorde en kanon-match förre helgen, må trenden hålla i sig! 

Sollentuna vs Engelholm


Laguppställning

Sofia, vunnen boll`!

Sofia Täktor i anfall!

Carolina i försvar


Anna räddar boll


Libero Sophie i försvar

Block av Täktor och Anita

Anfall från högerkanten


Singelblock av Sofia

Tätt dubbelblock av Anna och Anita


Anita i mittenanfall


Vunnen boll!!

RSS 2.0