Välkommen Tanja!

Vi har fått ytterligare en ny tjej med i laget och hon heter Tanja Sjöblom! Tanja är 24 år och kommer ursprungligen från Åland. Innan hon hittade till Sollentuna har hon hunnit med ett flertal andra klubbar både på Åland, i USA, Lund och Berlin. Hon har också varit med och spelat så många som 4 ö-spel!
Med sina 187 cm är hon en stark blockerska och på träningarna har hon visat att hon kan drämma till bollen hårt i golvet också! Vi ser fram emot denna säsongen med Tanja i laget!
 
 
 

Carro hänger med!

Vår alldeles egna Carro Ljung har skrivit kontrakt för två år till med laget!
Carro är 19 år och har spelat i sollentunas a-lag sedan hon var 16. Carro är stark i servemottagning och försvar men även i anfall. Förra säsongen plockade hon hela 204 poäng vilket var tredje bäst i hela elitserien! Det ni =)
 
Här har vi Carro i juniorlandslagets kläder!
 

Bitarna faller på plats

Träningen har satt igång och det känns gött att vara tillbaka i hallen och träffa laget igen! För er som inte redan sett nyheterna på sollentunas hemsida lr facebooksida så kan vi nu berätta att vi fått tillskott i laget! =)
 
Första tjejen som blev klar var Madelene Green! Madde pluggade på volleybollgymnasiet i Falköping och spelade förra säsongen med Hylte/Halmstad som då tog SM-guld. Hon har även erfarenhet från både junior och seniorlandslaget. Under förra året ådrog hon sig en knäskada och kommer att opereras i Augusti men med den vinnarskalle hon hittills visat på träningarna så kommer inte knäskadan att stoppa denna bruden inte!
Välkommen till laget Maddis!
 
 
Och Idag offentliggjordes spelare nummer två! Whitney Turner, 29 år gammal från USA. Whitney kommer senast från Örebro volley där hon spelat 3 säsonger. Hon har också volleybollerfarenheter från bla Finlands liga. Whitney har under sina år i svenska elitserien placerat sig högt i poängligan. Hon är vass i anfallet men även i servemottagning och serve. Vi ser fram emot att lära känna Whitney både på och utanför planen!
Välkommen till Sollentuna =)
 

Då var det dags igen!

Idag körde vi första bollpasset för säsongen och det var verkligen på tiden! Alla i laget är inte hemma i Sollentuna än, men snart ska vi vara full trupp och det ska bli kul att presentera lite nya ansikten här i bloggen. :) Som på en vanlig första träning jobbade vi på att få mycket bolltouch och hitta känslan efter sommaruppehållet. Vi vill också passa på att säga ett stort grattis till en tjej i laget som fyller år idag så, GRATTIS Täcktor!!
 
 
 
 
Nu fortsätter vi tagga igång inför säsongen 14/15!
 
 

RSS 2.0