Happy Halloween!

Nu är vi inne i en av säsongens matchlediga veckor. Dessa kommer att bli väldigt sällsynta framöver så i helgen ska vi passa på att njuta av lite ledig tid. Både halloween och alla helgons dag ska ju hinnas med. Men först kör vi träning som vanligt, lite fys och sen mycket boll. :) För att ladda upp halloweenkänslan har några i laget varit hos Whitney och skurit pumpor. Riktigt snygga blev de!
 
Glad halloween och alla helgona!
 

Då är vi igång

Äntligen har säsongen 14/15 satt igång! Premiären mot Linde i torsdags gav förlust med 3-0 för vår del. I början av första set samt slutet av tredje lyckades vi hitta vårt egna spel men däremellan så trilskades det mesta.
 
Under fredagen laddade vi om med ett tvåtimmars bollpass för att i söndags åka ner till Falköping tillsammans med herrlaget. Där spelade vi grundseriens omgång nummer 2. Herrlaget inledde med en härlig 3-0 vinst och vi ville såklart inte vara sämre. :) Just nu är vi mitt uppe i ännu en träningsvecka, säsongens hemmapremiär sker på lördag då vi tar emot Svedala i Arena Satelliten - missa inte det!
 
Lite annat smått och gott som hänt den senaste veckan är att vi har letat fram två filmklipp på coach Snillet, bland annat när han var med i Bolibompa. Dessa kan ni se här: http://www.svt.se/barnkanalen/bolibompa/programledarhuset/isabel/article1384696.svt
http://www.youtube.com/watch?v=bSRivsl9eiA#t=2129 (från 35:22)
 
Dessutom har vi nu i laget skaffat ett instagramkonto. Så om du inte får nog av att läsa om oss här, följ @svkelit på Instagram!
 

4 dagar kvar!

Nu är det bara två träningspass kvar innan det bär av mot Lindesberg för elitseriepremiären! De senaste veckorna har vi, förutom all bollträning, hunnit med fystester och en träningsmatch mot Örebro. Alltid bra att kolla om all sommarträning har gett önskad effekt och se vad vi måste jobba på under hösten för att hålla oss i så bra form som möjligt. :)
 
Träningsmatchen mot Örebro var ingen höjdarinsats från vår sida. Men trots en dålig start så kämpade vi på och blev bättre och bättre för varje set och kunde avsluta med att vinna sista setet i matchen. Nu ska vi i veckan förbereda oss inför att möta Linde på torsdag, det brukar ofta vara mycket publik på Lindesbergs matcher vilket gör det extra skoj med en härlig stämning i hallen. Se till att ni är beredda, för på torsdag smäller det!
 

RSS 2.0