Ny design och nya tag!

Som ni kan se har bloggen fått sig ett ansiktslyft i form av ny design gjord av Bella! Designen är anpasssad för datoranvändning och kan därför se konstig ut i till exempel mobil eller surfplatta, så ha överseende med detta och spana in den på datorn för bäst resultat :D 
 
Imorgon är det dags för andra omgången av Ligacupen vilket innebär returmöte mot både Katrineholm och Örebro, som denna gång spelas i Örebro. Vi är laddade till tusen och är sugna på att få till ett minst lika fint resultat som förra veckan! 
 
Livescore och resultat hittar ni här:
http://iof3.idrottonline.se/svenskavolleybollforbundet/elitserien/resultat/?selected=ligacupen+damer
 
 
 

Grabbarna plockar poäng!

Idag blev träningen en aning förskjuten och detta berodde på att herrlaget spelade ligacupmatch mot Södertälje.
Det blev en jämn match som slutade 3-2 i sollets favör och det är vi såklart glada över! Vi hejjade och gjorde vad vi kunde för att pusha dem och kanske kan vi och övriga publiken ta på oss något poäng de tog =)
 

Täcktor och Werner är trogna fans =)
 
 
Aningen suddiga bilder på lite anfall men det blir ju så när det är fart och fläkt i spelet (och man har en mobilkamera)
 
Herrlaget tillsammans med de duktiga bollrullarna!
 
 

Träna träna träna

Ny vecka, nya möjligheter att träna kroppen och knoppen till att bli den ultimata volleybollspelaren.
Tisdagar kör vi bollpass mellan 20-22 och innan bollpasset har vi ett fyspass på ungefär en timme.
Idag innehöll fyspasset bland annat knäböj, frivändningar och coreövningar.
 
Här kommer lite bilder från gymmet =)
 
Werner och Täcktor kör dubbelt upp, det gäller att ta vara på tiden.
 
Nina biffar biceps.
 
Anna jobbar upp stabiliteten i axeln med hjälp av ett theraband.
 
 
Who run the world? Girls!!
 
 
 
 

Jaaaaa!!

Vilken söndag det blev!

Första matchen mot Katrineholm inleddes med en stadig vinst i första set med 25-14. Andra setet vinner vi också och det med 25-22 men därefter kommer Katrineholm ikapp i tredje set och lyckas vinna med 25-23.
Fjärde set blir en rysare och det ser ett tag ut som att vi kommer att få pisk då setsiffrorna är 20-16 till Katrineholm. Men vi kämpar på och kryper ifatt till 21-21 och lyckas sedan att spela till oss matchboll vid 24-23. Katrineholm vinner sedan två bollar på raken och skaffar sig på så sätt en setboll men efter ett servess och ett högeranfall vinner vi setet och därmed matchen med 27-25.

Strax efter matchen mot Katrineholm är det dags att värma igång kroppen på nytt för spel mot Örebro. Örebro står emot bra och lyckas plocka flera av våra anfall och fram till 17-17 är det lika därefter lyckas de dra ifrån och vinna setet med 25-21. Andra setet spelar vi jämt med Örebro men lyckas skaffa oss ett övertag vid 20-17 som tillslut landar på 25-17. Tredje setet maler vi bara på och Örebro hamnar i en riktig svacka vilket ger oss en ledning på 18-4. (Bra servar av Täcktor!) Setsiffrorna i 3e set landar tillslut på 25-13.
4:e set startar inge vidare för vår del och vi ligger under med 6-1. Vi lyckas därefter plocka lite poäng och ta oss ikapp till 17 lika. Örebro har två setbollar vid 23-24 och 24-25 som vi klarar av att hålla emot och vinna och sedan skapar vi oss en matchboll och vinner med 27-25!!

Ikväll är det dags för träning igen. Vi kommer att slipa på försvar och anfall så att vi kan bjuda upp till dans nästa söndag då det är dags för returmöte!

Tjiss Fiss
 
 

Ligacupen

Gomorron gomorron! 
Nu har två bilar och en minibuss lämnat Sollentuna för färd mot Katrineholm och Ligacupen. I år spelar vi i samma grupp som Katrineholm och Örebro och vi kommer att möta båda lagen vid två tillfällen och idag är det då dags för första tillfället. 
Första matchen går av stapeln kl. 11.30 och Katrineholm står för motståndet. Match nummer två mot Örebro spelas kl 14.00.
Matcherna går att följa på livescore via volleyboll.se
 
 

Arbetsdag

Denna dagen har gått i arbetets tecken. sollentuna kommun firar nämligen 150 år och både dam och herrlaget har hjälpt till för att firandet ska flyta på bra. Här kommer lite bilder från dagen. Titta och njut : )
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0