Bottennapp

Tyvärr så fick vi inte spelet att fungera i gårdagens match mot Katrineholm. Det blev en rättvis seger för dem när vi inte gjorde många rätt på vår sida. Som tur är väntar nu en välbehövlig träningsvecka, dags att ladda upp inför vårt returmöte mot Lindesberg! Väldigt spännande att se hur vi har utvecklats sen sist vi mötte detta lag.
 
Något positivt från igår var att killarna lyckades vinna med 3.1 mot Södertälje! Riktigt härlig revansch sen förlusten mot Hylte/Halmstad förra helgen. Anders Harlin var även på plats med kameran i högsta hugg så här bjuder vi på lite bilder:
 
 
 
 

25 min till matchstart!

 
 
Idag är det match! Vi möter Hylte/Halmstad hemma i sollentuna sporthall. uppvärmningen är i full gång, just nu kör vi defenceövning och strax är det inspike! Har ni inte möjlighet att följa oss på plats i hallen så kolla in livescore via volleyboll.se
 
 
 
 

3 poäng!

Härligt med tre poäng idag i matchen mot RIG Falköping! Efter en lite skakig inledning så tog vi kommandot från andra set och vann med 3-1. Kul var det också med publikstödet från läktaren och grattis till fina Elina som välförtjänt blev utsedd till matchens lirare!
 
Här kommer lite bilder som Hans Vestling tog under matchen:
 
 
 

Lagkort

Så var även årets lagkort avklarat! Tyvärr saknas några på bilden (Carro W, Täcktor, Nina och Anna) men ganska så fint blev det ändå. :)

Senaste veckan har vi hunnit med att spela två matcher, först borta mot Örebro och sen borta mot Göteborg. I Örebro började vi bra med en 2-0 ledning, men sen var det som om luften gick ur oss och slutsiffrorna blev 2-3. Det var bara att åka hem och ladda om inför nästa omgång nere i Göteborg. Där höll vi i spelet hela vägen och kunde ta med oss 3 poäng hem - vilket gör att vi för tillfället ligger 4:a i tabellen, inte illa! Det var speciellt kul att möta Göteborg då vår egen Hanna stod på andra sidan nätet. 
 
På vägen till Örebro var vi självklart tvungna att avverka vårt traditionsenliga stopp på Dollar Store i Arboga
 

RSS 2.0