Bra helg!

I lördagens möte mot Göteborg blev det vinst med 3-1, skönt! Innan matchen hade vi uppladdning hos Frida som bjöd på lunch. Sen hejade vi fram killarna som vann över Habo med 3-1. Efter ett mindre bra första set lyckas vi knipa tre raka och Anita gör en strålade insats med härliga block och anfall.
 
Igår passade många av oss i dam- och herrlaget att ha kul i snön. Det blev pulkaåkning vid sportfältet i Edsberg. Idag är det träning som vanligt i Satelliten för att förbereda oss inför morgondagens möte då Örebro gästar Sporthallen. Matchen börjar klockan 19:00 så kom och heja!
 

Träningsvecka

Efter den långa bortamatchen mot Svedala har vi nu en vecka utan någon vardagsmatch. Istället har vi kunnat träna ordentligt, både boll och fys, för att ladda upp inför hemmamatchen mot Göteborg som vi spelar imorgon i Tellushallen i Vallentuna!  Ses där!
 
Snillet med födelsedagshatten på
Anfall av Carro W på träningen :)

Tidig morgon

Imorgon bitti går bussen från Sollentuna klockan 05:00 ner mot Svedala. Det blir den tredje matchen på åtta dagar och vi hoppas på bra spel så vi kan utmana Svedala som just nu ligger 5:a i tabellen. Vi började andra halvan av säsongen med att slå RIG på hemmaplan med klara 3-0. I onsdags förlorade vi mot Katrineholm, trots bra spel i både första och andra set lyckades vi inte få med oss ens en setvinst hem vilket var lite surt. Ännu surare var att Carro L landade illa efter ett anfall tidigt i matchen och skadade knät.
 
Men peppade efter killarnas vinst mot RIG i torsdags bär det snart av mot säsongens längsta bortamatch och vi får se vad vi lyckas åstadkomma i skåneland under morgondagen. Som vanligt kan du följa oss på livescore eller vara på plats i Svedala sporthall klockan 15:00.

UGP-final!

Imorgon spelar både UGP-tjejerna och killarna final mot Engelholm respektive Lund. Några av oss i laget kommer åka ner till Katrineholm för att kunna heja ordentligt på plats, medan resten av oss får hålla tummar och tår här hemma för att det ska bli en repris på fjolårets dubbelguld. Från dam- och herrlaget så spelar både Camilla och Erik men sen så finns det massa härliga personer från våra B-lag och från RIG.
 
Camilla under förra årets UGP-final
Erik från dagens gruppspel

RSS 2.0