1 poäng!

Många blev nog överraskade igår (inte minst Engelholm) då vi vid underläge med 2-0 i set, vände matchen till 2-2 i set!

Vi inledde matchen kanon med en ofattbar lång spelsekvens där bollen passerade nätet mer än ett antal gånger. Tillsist gick bollen i marken och vi tog ledningen med 1-0. Därefter hade vi ledningen genom hela setet för att i slutet tyvärr tappa det.. I andra set var det Engelholm som stod för ett bättre spel och vann det relativt komfortabelt.

MEN! Så efter pausen mellan 2a och 3e set klev vi in med nya krafter. Vi hade återigen ledningen genom setet och lyckades behålla den ända fram till 25e poängen! Fjärde set blev minst sagt spännande. Och med slutsiffrorna 31-29 förstår man att det var jämnt! 

I femte set lyckades vi tyvärr inte upprätthålla vårt fina spel och Engelholm vann detta med 15-10.

- Trots att vi vände matchen i underläge så är man alltid i stunden besviken över att inte kunna gå hela vägen.
Men vi är såklart nöjda över att plocka med oss 1 poäng då denna kan vara otroligt viktig för oss i kampen om slutspelsplatserna! 


Roligt var det att ha Anna Andersén tillbaka i laget! :) Hon var varit ifrån oss i nästan 3 veckor och kom hem i lördags från Brasilien! Hon bidrog som vanligt med sin härliga energi på planen, ända skillnaden var att hon såg ut som en brun pepparkaka bredvid oss andra...


På midddags-menyn var det klassikern Donken som gällde! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0