Spel ledigt i helgen

Vi kommer träna ikväll, 19-22 och tor 18-21. Tor kommer vår huvud coach vara på egen bortamatch då han spelar med herrlaget samtidigt som han är huvudtränare för oss damer. Då kommer David att leda träningen och Dave har redan understrykit att det kommer bli ett tufft pass fysiskt då vi är lediga på fredagen från boll.

Våra träningarn med herrlaget byter alltid av efter varandra vilket möjliggör Daves "dubbling". Vi i damlaget har blivit lite bortskämda detta år då vi turligt nog endast har en sen träning som löper till 10, resten slutar innan. På fredagar börjar vi exempelvis 16.oo, vilket är ganska förmånligt. :)

Det som också gör det så bra är att kommer man för tidigt till träningen för att det passade med skolan eller jobb att åka direkt går det bra att sitta i hallen och kolla på bra volleyboll. Det känns ju bra! Vi träffar våra herrar varje träningspass då vi byter av varandra. Dessutom slipper man ta ner/sätta upp nätet före eller efter träningen ;).  

Hur som.. Vi har alltså ingen träning på fredag och med resulterar i ett "volleylov" med fredag-söndag ledigt från boll. Dessa "lov" brukar alltid kännas vädigt långa och brukar resultera i änn mer energi när vi väl kommer igång med bollen på måndag. När man håller på med en boll sport blir det lätt tomt att träna utan en boll, men det kommer gå bra det med!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0