Anna harlin 22!

Idag var det vanlig fredagsträning som gällde, den tidiga och lyxiga tiden 16-18. Men ändå inte en vanlig fredag, för Anna Harlin fyller nämligen år!
Efter träningen på fredagar så samlas vi alltid i konferensrummet i Satelliten och går igenom vår taktik och smider planerna inför helgen.. Dave är såklart alltid med, men ofta är även Christer Ljung med som kör datavolley och ofta har bra information att bidra med. Idag var båda två där och det blev genomgång med video.
Till det serverades Harlinsystrarnas hemgjorda chokladbollar och (kanske inte lika hemgjorda) Singoalla-citron-kakor. MUMS! Både kalas och fredagsmys på samma gång.  
Det har varit lite förkylningar i truppen hela veckan, men förhoppningsvis så är alla 100 % på söndag. Viktig match som ska bli jätterolig att spela!

Imorgon spelar vårt herrlag hemmamatch mot Örkelljunga, så där kommer nog några av oss i laget hänga imorgoneftermiddag. Varför ta en dag utan volleyboll när man har chansen att hänga i hallen alla dagar i veckan? ;)
Kom och heja, kl 17 i Satelliten!

Här har ni födelsedagsbarnet med Geishachoklad som hon fick av Kristiina.
Kristiina och Geisha är som.. skånsk vinter och slask. Du ser sällan det ena utan det andra.













Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0