Julbord med julklappar

Matchen i lördags förlorade vi ju tyvärr.. 0-3 mot Lindesberg blev det och vi är nu trea efter halva serien. Som tur är så får vi möta Lindesberg igen redan i semifinalen i GP, hoppas att vi kan ta lite revansch då.

Vad förlusten beror på kan man alltid spekulera i, men uppladdningen kvällen innan var dte i vilket fall inget fel på.
Laget samlades hemma hos Sara Mild för knytkalas-julbord. Vi tog alla med olika smaskiga saker vilket resulterade i en supergod middag! Det bjöds på hemmagjorde köttbullar, prinskorv, potatis, sill av olika sort, hemmabakat vörtbröd, rödbetssallad, skinka (även om det inte var just julskinka..) sallad, och massor med ost, pepparkakor och glögg, julmust med mera. För att inte glömma den supergoda efterrätten som efterrätts-experten Emily med hjälp av Kristiina gjort, cheesecake med pepparkaksbotten och vintrig fruktsallad till =)
Är ganska säker när jag säger att ingen gick därifrån hungrig!

Förutom maten så fanns det en annan viktig punkt under kvällen, nämligen den traditionella "secret santa". Vi hade lottat så att vi fick en lagkamrat var att köpa en julklapp till, och sedan så hade alla rimmat till sin julklapp.
Detta är en tradition som funnits länge i laget och det är alltid lika kul att lyssna på rimmen som alla kämpat med. Rimmet ska innehålla vem det är från, vem det är till och vad det är i.
Ofta kommer det upp roliga personliga anekdoter, och denna gången påmindes vi t.ex om när Anna Harlin gick hela vägen från omklädningsrummet och ut i hallen och började bolla, med trosorna utanpå shortsen. Mycket underhållande! :D

Tack för en grym kväll laget!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0