Äntligen premiär!

Äntligen är det dags för seriepremiär med allt vad det innebär. Helger fyllda av mysiga bussresor och tid med laget, förberedelser och viktiga matcher.  
Det är nog ingen som missat det, men om någon ändå gjort det så spelar vi på söndag mot Ängelholm, 17.00 i Rönnehallen. Om ni är i närheten så kom och heja, och annars hoppas vi att ni håller tummarna framför hotline!!

Så här skrivs det på vår hemsida:

"Äntligen dags för årets upplaga av elitserien säger nog många inför den kommande helgen. En lång väntan sedan sista bollen i slutspelet spelades i april, men nu är det dags igen. Sollentunas damlag startar elitserien 2010/2011 nu på söndag men en tuff bortamatch mot Engelholm, dvs förra årets silvermedaljörer.

Sollentuna kommer till matchen med ett lugn i laget som kommer från en ganska produktiv försäsong där gruppen stadigt tog kliv framåt för varje set och match man spelade. Senaste helgens uppträdande i vinstmatchen mot Örebro gav laget inspiration som tas med hela vägen till Skåne.

Engelholm har kvar kärnan i sitt lag, med bl a den japanska passaren Naoko Hashimoto, och är i försäsongssnacket tippade att stå i final i år igen. EVS servar alltid tufft och kanske extra tufft på hemmaplan i Rönnehallen, så Sollentunas servemottagare behöver ha en bra dag. Sollentunas libero Cissi Skoog och förra årets poängdrottning i elitserien, Sara Mild, kommer denna säsong att få sällskap i servemottaget av tre nya spelare i Sollentuna - Malin Lindgren, Emmy Blouin och Sofia Harlin. Servemottaget hos dessa är en viktig komponent i matchen.

Utöver Hashimoto kommer Engelholm att ledas av landslagstrion Andrea Jacobsson, Minni Flemark och Sara Pettersson. Alla tre spelarna är dels individuellt starka och har erfarenhet av lagframgångar i elitserien och att få stopp på dem kommer vara en av Sollentunas huvudprioriteter.

Dave Egan, damlagets headcoach, säger så här inför matchen:
- We're all very excited for the season to begin and can't wait for Sunday. There's no better way to see where we stand as a team than with a tough road match to start the season. A good performace on Sunday will go a long way and give us great confidence and momentum going forward."

Kommentarer
Postat av: ungdomsspelare

Lycka till :)

2010-10-15 @ 23:28:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0