femsetare

Det blev ännu en femsetare igår, som vi vann. Bra spel i de två första seten, sen klappade vi smått ihop i tredje och fastnade rejält i en rotation. Förlorade även fjärde men kunde sedan se till att ta det i femte. Skönt det iallafall. Men det där med tredje set i volleyboll får någon gärna komma med en förklaring till. Vad är det som händer i ett lag, och hur svårt ska det vara att hålla uppe spelet i tre set? Som alla vet så är det inte något som bara drabbar oss, utan rätt vanligt förekommande.. Konstigt är det i vilket fall.
Positivt att vi tog 2 poäng med oss hem, och att vi i perioder spelade riktigt bra :)

Nu är det träning som vanligt i veckan och sedan blir det Svenska Cupen i helgen, som spelas i Uppsala. På lördag är det semifinal mot Hylte/Halmstad, sen hoppas vi såklart på final på söndagen. Men det återstår att se, det kommer bli en riktigt tuff semi. Men kul ska det bli!


Kommentarer
Postat av: Anders Falk

Jag förmodar att Dave inte kör tillräckligt hårt med er så att ni måste ta några femsetare ibland för att få riktig träning;).

Bra jobbat tjejer! Fixa nu cupsegern till helgen och sedan 3 poäng mot Gislaved så ses vi när ni kommer till Skåne och ska möta Svedala.

2010-11-15 @ 22:28:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0